Copa TAWA / XIX jornada

Resultat infants : 8 – 4

Resultat adults : 5 – 1

Classificació TAWA XIX jornada

Encara que sembli mentida, qui s’emporta la Copa TAWA ?????, no està decidit !!!!!!

De moment el destí , la sort, el tarannà, sigui lo que sigui, fins al últim partit no tindrem els guanyadors d’aquest any.

En aquesta jornada, el sorteig ens ha ofert una vegada més la possibilitat d’enfrontar als jugadors que es juguen els últims punts per estar al capdavant de la classificació, val a dir que aquestos jugadors, no haguessin arribat fins on han arribat, si no fos per l’ajuda de tots els altres jugadors que formen la Copa TAWA, ja que aquest tipus de competició permet que tots els jugadors s’enfrontin entre ells en algun moment, i també permet que tots els jugadors formin part del mateix equip, o sigui, que de fet, tots hem guanyat d’alguna manera.

El partit dels infants a començat amb molta intensitat, però de mica en mica un dels equips a anat superant en joc col·lectiu a l’altre, permeten aguantar el resultat positiu fins al final.

El partit del adults, desprès d’haver jugat el VI Torneig d’Andorra, tot just un dia abans, es fa notar, tots dos equips cansats no afinen gaire, però evident ment un dels equips amb jugadors més ràpids, no ha deixat respirar ni descansar al equip advers…

Dilluns 11 de Juny… l’última jornada de la Copa TAWA…. qui? S’haurà de veure 😉

AHG

Deixa un comentari

Filed under Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s