Copa TAWA 2012-13 / III jornada

Resultat partit Joves: 7-6

Resultat partit Adults: 11-4

Classificació TAWA – III Jornada

III jornada de la Copa TAWA 2012-13, totalment diferent a l’última jornada on la diferencia en els resultats ha estat una vegada més degut al sorteig, on ens hem trobat per part dels adults un equip sobradament superior i en el cas dels joves un equilibri de forces entre els dos contrincants.

El partit dels Joves, es decideix aquesta vegada a falta de 3 minuts del final, es un partit que al estar molt igualat en nivell per part dels dos equips, ha fet que els jugadors suessin de valent per no deixar-se superar per l’adversari, cap dels dos equips ha estat per davant del marcador amb una avantatge evident, sinó que, sempre que un d’ells aconseguia l’avantatge, l’altre aconseguia atrapar-lo i inclús avançar-lo, però a la fi, l’equip que ha sabut resistir fins al final i superar-se en el marcador, s’ha endut els punts cap a la butxaca.

En el cas dels Adults, dos equips amb una evident diferencia de nivell, l’equip més feble ha estat molt efectiu a l’hora de defendre, mantenint la posició defensiva malgrat que era molt difícil parar el joc ofensiu del rival. L’altre equip, superior en joc, ha mantes la possessió del disc mitjançant la passada i realitzant jugades que tornaven boja la defensa contraria, però tot i emportar-se la victòria, en quatre ocasions l’equip advers a sabut arribar a la porteria contraria i abatre la defensa de l’equip superior…. o sigui, que per molt que ens creiem superiors, sinó mantenim la concentració es molt fàcil ser superar per un de més feble….

AHG

 

Deixa un comentari

Filed under Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s