Copa TAWA 2012-13 / VII jornada

VII TAWA

Resultat partit joves : 4/6

Resultat partit adults : 3/5

Classificació TAWA – VII jornada

VII jornada de la Copa TAWA, de tant en tant una de les jornades ens dona equips equilibrats on lo que conte es el joc en equip i no la individualitat.. :-p

Ja portem uns quans mesos entrenant i alguns dels joves cada vegada més comencen a entendre el concepte de joc en equip. Aquesta jornada ens fa veure fins a quin nivell i amb equips equilibrats son capaços d’organitzar-se tan en situació ofensiva com defensiva. A mida que passa el temps en el marcador, veiem alts i baixos en el concepte “equip”, hi ha moments que la veritat ens venen ganes d’aplaudir i d’altres vegades que ens tiraríem dels cabells per no fer qualsevol bogeria, però a la fi i al cap, les situacions es succeeixen una rere l’altra i formen part del joc, l’objectiu de la Copa TAWA, es que deixin de jugar com si estesin al parc i comencin a jugar com cal…….

Els adults no per ser adults ho fan millor que els joves. Hi han poques vegades dins de la Copa TAWA, que el sorteig construeix equips equilibrats, moment que s’ha d’aprofitar per coordinar-te amb els companys, però sempre i per tradició ens trobem amb la mateixa situació (algunes vegades, SI !!!! que en saben eh !!!!), la situació on veus que jugadors amb molta experiència i amb un nivell que fa que no entenguis el què d’algunes accions. Be, hi han vegades que durant un partit les jugades entre companys fan que et treguis el barret i d’altres vegades que tot i la evidencia d’una jugada on tas de recolzar amb el company no arriba mai i com a resultat negatiu la majoria de les vegades….

Apa nens/nenes joves i nens/nenes grans…

a seguir entrenant i 100% Hoquei Gel Andorra.

AHG

Deixa un comentari

Filed under Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s