Copa TAWA 2012-13 / IX jornada

380227_354941217909059_312216943_n

Resultat partit Joves : 12/4

Resultat partit Adults : 13/3

Classificació TAWA IX jornada

IX jornada de la Copa TAWA, victòria aclaparadora tan en la categoria Jove con a la dels Adults.

En el partit dels joves, la diferencia l’ha marcat la línea dels més petits, aquesta línea de jugadors no ha perdonat i els gols anaven succeint un rere l’altre. Pel que fa a les línees de Joves més grandets, el joc ha estat més equilibrat, on s’ha vist per part dels dos equips un gran esforç per intentar fer pujar el marcador per part d’uns i per part dels altres l’objectiu principal ha estat contenir l’atac advers per mantenir la diferencia cada vegada major del marcador.

El partit dels Adults, ha estat molt emocionant, ja que l’equip més feble ha desenvolupat un joc en equip  molt  gratificant de veure, encara que sense gaires resultats a l’hora de definir-ho en la zona ofensiva. La sort ha format un equip amb moltes de les estrelles de l’Andorra, fet que s’ha notat de seguida, tant amb un joc súper ràpid com una gran coordinació entre els jugadors, motiu pel qual no hi havia res a fer pels més novells.

Hi han jugadors que estan una mica enrederits en la classificació, però això no vol dir res, ja que ham una mica de sort i amb una mica més d’esforç, encara estan a temps d’arribar bastant a dalt de la llista.

AHG

Deixa un comentari

Filed under Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s