Copa TAWA 2012-13 / X jornada

tawa X

 

Resultat partit Joves: 8/6

Resultat partit Adults: 12/6

Classificació TAWA X jornada

La Copa TAWA a mida que acumulem partits es torna més intensa, els resultats poden donar una lleugera idea de com estan evolucionant  el jugadors, però no hi ha res com veure’ls jugar.

Els més joves es troben que el sorteig en ha proporcionat un equip sobradament superior, però que l’altre equip a sabut aguantar amb molt d’esforç i inclús mantenir una diferencia en el marcador de tan sols de dos gols. La sorpresa d’aquesta jornada la dona un jugador de la categoria Sub-09 que es posa al capdavant de la classificació front a jugadors de la categoria Sub-13.

El partit del adults, com sembla ser que està succeint darrerament el sorteig ens fabrica un equip on casi totes les “estrelles” s’ajunten per fer patir de valent al altre equip evidentment més feble. Encara que les estrellats (iniciació) es trobant al davant un equip que els supera en velocitat, els supera en estratègia, els supera en casi tot, no es deixen intimidar per la situació i patinen com ha dimonis per aturar l’embranzida ofensiva del súper equip…… ufff…. no hi ha res com poder mesurar les forces contra jugadors que tenen sobrada experiència a la pista..

AHG

Deixa un comentari

Filed under Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s