Copa TAWA 2012-13 / XII jornada

tawa XII

Classificació TAWA XII jornada

Resultat Joves: 3/2

Resultat Adults: 2/7

Per una banda tenim noves incorporacions per part dels Joves, nous jugadors que descobreixen l’hoquei gel amb la nostra Copa TAWA, jugadors que comencen a sentir la intensitat d’un partit, jugadors que s’adonen que encara els hi queda un llarg camí per recorre, jugadors que es trobaran que només ells mateixos podran arribar a tindre un nivell on la màgia del hoquei ens enlluernarà amb esforç i compromís, jugadors que acaben de fer el primer pas..

Per l’altra banda, tenim als Adults que també s’han incorporat aquesta temporada, jugadors que ja formen part de l’equip, jugadors amb qui podem contar per aprendre i per passar-ho més que be….

El partit del joves molt igualat; ja no en nivell dels jugadors, sinó que igualat a nivell de joc. La intensitat del partit es fa notar des de al primer minut fins a la fi de la jornada. Aquesta vegada no teníem gens clar quin dels dos equips guanyaria, però com sempre, hi ha un dels equips que no aguanta fins al final i es deixa abatre a manca de poquíssims minuts pel final de la compta enrere.

Els Adults, com sembla ser últimament, un dels equips ha de partir de valent. Evidentment l’equip amb els millors jugadors no ha tingut cap impediment per domina la situació, encara que de tant en tant els jugadors que anaven perdent aconsegueixen dominar per un o dos minuts tan l’atac com la defensa, minuts que per l’equip més feble representen molt més que un simple gol.

Referent a la Copa TAWA.. per part del joves només hi ha un jugador que hagi jugat tots els partits i per part dels adults fins ara son tres els jugadors que no s’han perdut ni una…..

AHG

Deixa un comentari

Filed under Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s