Copa TAWA 2012-13 / XIII jornada

XIII jornadaClassificació TAWA

XIII jornada — Classificació TAWA

Resultat Joves: 2/2

Resultat Adults: 6/3

La XIII jornada de la Copa TAWA es pot classificar de molt física, i no hem refereixo a la intensitat, hem refereixo a que tan pels joves com pels adults, ens hem trobat que s’han presentat pocs jugadors, amb la conseqüència de que no hem pogut fer cap canvi per almenys recuperar les forces; més d’un a tingut que treure la bombona d’oxigen per aguantar minut rere minut.

El partit del joves de 30 minuts sense cap tipus de canvi, s’ha presentat molt igualat, els dos equips tan tingut moltes oportunitats però casi tots els llançaments anaven en la direcció no desitjada, vaja que la punteria avui no era precisament el més destacat. Val a dir que els jugadors han fet un partit on se’ls hi demanava molta resistència física i han aguantat fins al final sense queixar-se.

La XIII jornada TAWA per als adults també ens ha demanat un gran sacrifici. Un partit que ha durat 1 hora (dues parts de 30’) sense canvis, sense repòs. Un dels equip superior en qualitat, l’altre superior en joc d’equip; qualitat vs joc equip… Durant la primera part la avantatja a estat per l’equip que millor jugava en equip (passades, replegaments, contraatacs, permutacions, etc.), tot un espectacle que ha mantingut a ratlla a l’equip més tècnic. La Segona part, completament diferent a la primera, l’equip superior en qualitat a agafat el relleu jugant més amb equip i amb un tres i no res superar-nos en el marcador i més ràpid encara allunyar-se tant que la diferencia no deixa dubte de qui s’emportarà els punt cap a la butxaca……

AHG

Deixa un comentari

Filed under Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s