Història

L’Andorra Hoquei Gel

El club d’Hoquei Gel d’Andorra es va formar el dia 23 de Març de 1990 desprès d’aprovar-se els estatuts davant del M.I Govern el dia 20 de Desembre del 1989. El Club estava format per membres de la junta rectora del Palau de Gel d’Andorra i per socis del mateix Palau. El primer President va ser el Sr. Miquel Naudí fins l’any 1997.A la primera reunió assisteixen a l’acte unes 70 persones presidides pels Srs. Miquel Casal Casal, Xavier Jordana Rossell, François Souqué i Emili Córcoles Marti, en nom del grup promotor amb la presència excepcional del Director de la Conselleria d’Esports i Turisme el Sr. Sergi Nadal.

L’objectiu inicial del club era poder ensenyar als infants, joventut i persones interessades en la formació i pràctica d’aquest esport.

Dins del mateix acte, es procedeix a l’elecció de la Junta Directiva, a càrrec de la Comissió Rectora del Palau de Gel d’Andorra:

Jordi Torres Puig

Ramon Baron Armagnac

Antoni Torres Vidal

Melcior Carminal Rossell

I per votació entre els presents van ésser nominats:

Miquel Naudi Casal.

Emili Córcoles Marti

Xavier Goya Rodriguez de Castro

Bernardí Grau Massana

En aquest acte es fa entrega dels llibres Oficials i dels documents corresponents.

El dia 10 d’Abril es reuneixen la totalitat dels membres de la Junta de l’Andorra Hoquei Gel i es procedieix en primer lloc al repartiment dels càrrecs quedant de la següent manera:

President: Miquel Naudí Casal

Vicepresident: Antoni Torres Vidal

Secretari: Emili Córcoles Vidal

Tresorer: Jordi Torres Puig

Vocal: Melcior Carminal Rossell

Vocal: Xavier Goya Rodriguez de Castro

Vocal: Bernardi Grau Massana

El tècnic Ramon Baron explicava el programa d’activitats a realitzar pel futur immediat, ja que mai s’havia practicat l’hoquei al Principat, també va entrar a la Junta del club per coordinar tots els aspectes a seguir per la formació del nois.

La Junta, amb un treball incondicional ha arribat a fer que el Club hagi jugat un gran nombre de competicions en varies categories a tots els països veïns.

Lliga Languedoc Rousillon, Lliga Espanyola, en la qual els juniors d’Andorra, formant un combinat amb els del Club de Puigcerdà, van quedar en tercera classificació de la lliga.

El 2010 hi va haver canvi de junta directiva

La nova Junta Directiva de L’Andorra Hoquei Gel (A.H.G), s’ha adonat que aquest esport s’anava enfonsant any rere any i com que, per molt dinàmic i atractiu que un esport sigui, si no s’hi posen mitjans per aconseguir mantenir els esportistes que integren el club no s’arribarà mai a l’objectiu de tenir equips complerts de diferents categories i un equip encara més important com es una selecció Nacional d’aquest esport.Actualment juguem el Campionat dels Pirineus, fusionats amb el club de Font Romeu en competició. Això no és nou d’ara, sinó que ve d’anys enrere, amb la necessitat d’associar-nos per poder fer jugar als nostres jugadors.

Tenim clar que un dels problemes per aconseguir més socis, són els horaris dels entrenaments, però també ho sóń els desplaçaments que molt sovint han de fer els pares. I ens trobem amb la realitat que nosaltres hem de fer de pares dels jugadors, i també la resta d’esportistes de la mateixa Junta Directiva hem de solucionar aquest problema.

Per això aquesta nova Junta Directiva de l’A.H.G ens hem posat treballar de valent per aconseguir els somnis dels nostres esportistes fent una promoció agressiva amb el risc que comporta tot això per l’economia del club.

Informació general del Club:

Junta Directiva

President: Sr. Andreu FERRER

Sots –President àrea adults: Sr. Ludovic BLASI

Sots – President àrea joves: Sr . Philippe NOËL

Secretaris: Sr. Jordi BERTRAN i Sra. Gemma PICART

Tresorer: Sr. Ludovic BLASI

Vocal adults: Sra. Núria BATALLA

Vocal Joves: Sra. SioBhan FITZSIMONS

Vocal Infants: Sra. Laure GUILLOT

Vocals Federació: Sr. Marc FLOTATS i Sr. Jordi PEREZ

Vocal comunicació: Sr. Jordi PEREZ

Personal auxiliar i assalariats:

David VALLECILLO (Tècnic Esportiu)

Contxita CALLEJERO (Contable)

Practicants:

Actualment el nombre de socis practicants de l’A.H.G és de 71, repartits en 30 practicants al programa de competició i escola, 32 practicants al programa Hoquei Gel per Adults i de 9 socis de caràcter social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s