Copa TAWA / XX jornada FINAL

Resultat partit Joves : 11 – 6

Resultat partit Adults : 5 – 1

Classificació TAWA

XX jornades de a la Copa TAWA, i entre els joves i els adults, fem un total de 40 partits, 40 encontres jugats des de Setembre fins al Juny, competició on tots els jugadors s’han enfrontat i al mateix temps tots els jugadors han jugat al mateix equip, competició a on jugadors de tots els nivells s’han recolzat per donar el millor d’ells mateixos, competició a on almenys una vegada tots els jugadors han fet el paper d’àrbitre per tindre un altre punt de vista…. així doncs per la propera temporada continuarem amb aquesta experiència.

En el partit dels joves, el sorteig a equilibrat les línies d’una manera curiosa, la primera línea d’un equip, era més forta que la del altre, però en contrapartida, la segona línea era més feble, però tot i així, l’equip que tenia en teoria que ser vençut, res de res, aquest equip a aconseguit dominar el partit mitjançant les passades i mantenint la possessió del disc durant més temps i afinant la punteria a l’hora de marcar. La nota negativa, es que quant les coses no surten com un vol, el més fàcil, es carregar els errors al senyor de ratlles (àrbitre), però que hi farem … Segurament per la propera temporada, inclús els joves hauran d’arbitrar algun partit, per aprendre que se sent quant algunes decisions no agraden a tothom.

El partit dels adults, súper emocionant, ja que encara que el sorteig a fabricat un equip més feble, aquest a plantat cara i durant la primera part, l’equip superior no aconseguia construir res de res, però el cansa’ns-hi, es fa notar i evidentment, el súper equip o ha aprofitat per fer-se amb el partit.

AIXÌ DONCS …….!!!!!

ELS GUANYADORS DE LA COPA TAWA 2012 !!!!!!!!

Joves: Jordi Carvalho

Adults: Ludovic Blasi

AHG

Deixa un comentari

Filed under Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s