Copa TAWA 2012-13 / II jornada

 

Resultat partit Joves: 11-1

Resultat partit Adults: 6-5

Classificació TAWA – II jornada

II jornada de la Copa Tawa, aquesta vegada i prenen embranzida, la jornada pel aduls i per als joves ha estat d’allò més diferent, per a uns les oportunitats han estat continues però sense resultats, llançaments directes al pal on l’únic que es produïa es el so tan característic (cling) i un gran uiiiiii !!!!, per uns altres, donar-se compte que la línea dels més menuts es la línea més efectiva a l’hora de fer pujar el marcador, i sense donar-se compte que el veritable treball l’han fet amb els contrincants del mateix nivell….

Els joves, sobretot els més grans han fet un gran partit, a on han sabut defendre amb intensitat i contraatacs amb velocitat, també i cal destacar-ho, els més grans cada vegada juguen més en equip ja que les passades cada cop son més efectives i els desmarcatges més evidents; com a millorar, encara els hi costa el concepte de la posició tan ofensiva com defensiva i quines son les estructures més adients segons la situació del joc. Per part del menuts, aquestos tot i anar de cul, cada vegada més son capaços de desplegar les habilitats individuals que van adquirint.

El partit dels adults, res a veure amb els nens, els dos equips d’adults han treballat molt be, es nota que cada vegada saben que cal fer i com fer-ho, però es clar, no san de acontentar amb lo que saben fer, sinó que evolucionar cada vegada més…. Be, el partit en qüestió ha estat molt ajustat, un dels equips ha tingut moltes i moltes oportunitats però que no han arribat a tindre efecte, l’altre equip però, amb menys oportunitats, les a sabut aprofitar i per tant emportar-se els punts cap a la guardiola. 🙂

AHG

Deixa un comentari

Filed under Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s