Copa TAWA 2012-13 / XI jornada

tawa XI

Resultat Joves: 3/5

Resultat Adults: 5/9

Classificació TAWA XI jornada

Acabem de creuar la meitat de la Copa TAWA, i ens queden encara 9 partits per endavant i encara que hi han jugadors que estan entre els cinc primers, no hi ha res decidit, tot dependrà de la sort del sorteig i de com jugueu a la pista…..

Els joves des de fa alguns partits la diferencia en el marcador està bastant igualada amb la conseqüència que els partits son cada vegada més intensos, els jugadors es trobant amb la situació que no poden baixar el ritme i no es decideix la jornada fins als darrers minuts.

En el cas dels adults, el sorteig fa que jugadors que anaven al capdavant de la classificació els hi toqui jugar amb l’equip més feble i l’únic objectiu es el de lluitar com feres per que la diferencia en el marcador sigui la més ajustada possible.

Així doncs tant per als joves com per als adults l’única possibilitat d’emportar-se al Copa TAWA cap a casa, serà la de no perdre’s cap partit i no baixar el ritme que estan aconseguint, be, més que no baixar jo diria que l’han de pujar ja que ens ho estem jugant tot per classificar-nos com a guanyadors…

AHG

Deixa un comentari

Filed under Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s